ing tutorial Excel gratis "Tips & Trik", sampeyan sinau carane nggunakake leveling formula kanggo ngerti kepiye Excel nemtokake asil sing ditampilake ing sel.

Alat iki, kang gampang banget kanggo nggunakake, uga ndadekake iku bisa kanggo ngerti urutan petungan ing rumus, lan mulane ndeleng prioritas petungan tartamtu ing wong liya.

Versi sing digunakake yaiku Excel 2016, nanging alat iki ana ing kabeh versi sing kasedhiya ...