Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Apa sampeyan angel ngatasi kahanan sing angel? Kita kabeh ngupayakake efektif ing tekanan, nanging kita asring ngalami stres utawa kangelan. Kanthi nggawe ketahanan, sampeyan bakal luwih gampang ngrampungake tantangan anyar lan entuk katrampilan sing migunani kanggo para pengusaha. Ing latihan iki, Tatiana Kolovou, profesor ing Kelley School of Business lan pelatih komunikasi profesional, nerangake babagan carane mundur sawise wektu sing angel kanthi nguatake "ambang ketahanan" sampeyan. Iki menehi limang teknik latihan kanggo nyiapake kahanan sing angel lan limang strategi kanggo mikir bab kasebut mengko. Temokake babagan posisi sampeyan ing skala ketahanan, ngenali target sampeyan lan sinau cara kanggo nggayuh.

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terusake maca artikel ing situs asli →

 

maca  Menyang bonus Macron sing dianyari kanggo karyawan "baris nomer loro"?