Print Friendly, PDF & Email

Rincian kursus

Lorsque nous vivons des changements ou lorsque nous interagissons avec des personnes difficiles, nous devons parfois nous soumettre ou nous rebeller. Dans un contexte professionnel, il est important de faire preuve d’assertivité. Faire preuve d’assertivité n’est pas naturel et donc, la démarche est très difficile. Dans cette formation adaptée du cours original de Chris Croft, Marc Lecordier vous explique comment vous exprimer et défendre vos droits tout en respectant ceux des autres. Il vous apprend à gérer vos émotions et vous aide à comprendre que les comportements que vous…

Latihan sing ditawakake ing Linkedin Learning nduweni kualitas sing apik. Sawetara wong ditawakake kanthi gratis sawise mbayar. Dadi, yen topik narik minat sampeyan ora ragu-ragu, sampeyan ora bakal kuciwa. Yen sampeyan butuh luwih akeh, sampeyan bisa nyoba langganan 30 dina kanthi gratis. Sanalika sawise ndhaptar, batal nganyari maneh. Sampeyan bisa yakin manawa sampeyan ora bakal dikenani biaya sawise masa uji coba. Kanthi sewulan sampeyan duwe kesempatan kanggo nganyari dhewe babagan akeh topik.

Terus maca artikel ing situs asli →

maca  Saka guru nganti asisten manajemen, pengawasan Andréa sing kaget amarga kontrak profesionalisasi