Print Friendly, PDF & Email

Ing iki inisiasi Excel gratis ing video, temokake utawa temokake kepiye

tandhani wates, gabung karo sel, gunakake fungsi SUM, AVERAGE, MIN, MAX lan fungsi NB.SI supaya luwih maju. Kita bakal ngrembug babagan format kondisional, sing penting ing Excel. Sampeyan uga bakal weruh gampang banget nggawe grafik, histogram utawa pai 3D.

Aku tetep kasedhiya ing gotong royong kanggo mangsuli pitakon babagan kursus iki.
Yen sampeyan pengin luwih sinau, temokake formula sing paling akeh digunakake ing Excel.
Dhaptar konten latihan Excel iki (durasi: 55m47s)

Presentasi program

Presentasi program gratis 00:01:21

Gawe tabel

Tandhani wates ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cacat lan integrasi profesional