Print Friendly, PDF & Email

Vaksinasi karyawan: nyuda klompok umur

Layanan kesehatan kerja bisa vaksin karyawan wiwit tanggal 25 Februari 2021 kanthi vaksin AstraZeneca.

Wiwitane, kampanye vaksinasi iki mbukak kanggo karyawan umur 50 nganti 64 kalebu kelainan jiwa.

Wiwit saiki, Otoritas Tinggi Kesehatan nyaranake nggunakake vaksin AstraZeneca mung kanggo wong sing umur 55 lan luwih.

Dokter kerja, sing kudu netepi aturan sing ana gandhengane karo prioritas pamirsa sing dituju kampanye vaksinasi iki, saiki mung bisa divaksinasi wong sing umur 55 nganti 64 taun kalebu kelainan jiwa.

Ngerti manawa sampeyan ora bisa menehi vaksinasi marang karyawan. Nyatane, layanan kesehatan kerja sampeyan mung bisa vaksin karyawan sukarela sing memenuhi kondisi sing gegandhengan karo kesehatan lan umur.

Sadurunge njupuk tindakan, dokter kerja kudu verifikasi manawa karyawan kasebut layak kanggo kampanye vaksinasi iki.
Dadi, sanajan dheweke ngerti kahanan kesehatan karyawan, disaranake supaya karyawan teka menyang janjian karo dokumen sing mbenerake patologi.

Vaksinasi karyawan: ngandhani karyawan babagan aturan anyar

Menteri ...

maca  [Sendinblue] Latihan email (kursus 2)