Print Friendly, PDF & Email

Voucher restoran: langkah-langkah sementara ditrapake wiwit tanggal 12 Juni 2020

Sajrone kurungan kaping pisanan, wong sing entuk bathi voucer restoran, ora bisa digunakake. Menteri Tenaga Kerja negesake yen meh 1,5 milyar euro ing voucher panganan wis kapitalisasi ing periode kasebut.

Kanggo ndhukung restaurateurs lan ngajak wong Prancis mangan ing restoran, Pamrentah wis santai nggunakake aturane.

Mula, wiwit tanggal 12 Juni 2020, para penerima manfaat saka voucher panganan bisa digunakake ing dina Minggu lan preinan umum:

  • ing restoran tradisional;
  • perusahaan panganan cepet seluler lan non-seluler;
  • perusahaan mandiri;
  • restoran ing hotel;
  • pabrik bir sing nawakake tawaran katering.

Kajaba iku, plafon pembayaran ing perusahaan kasebut dikurangi dadi 38 euro saben dina, tinimbang 19 euro.

waé
Tetep ana ing 19 euro kanggo blanja ing pengecer lan supermarket.

Relaksasi kasebut mung sawetara. Dheweke kudu nglamar nganti tanggal 31 Desember 2020.

Menteri Ekonomi nembe ngumumake perpanjangan langkah-langkah kanggo santai panggunaan voucher panganan.

Voucher restoran: langkah-langkah sementara ditambah nganti tanggal 1 September 2021

Sayange, maneh, kanthi gelombang nomer loro iki Covidien-19 restoran dipeksa ditutup. Mula, dadi angel banget kanggo adol sekuritas kanggo entuk manfaat saka restoran.

Kanggo ndhukung sektor katering, Pamrentah nambah langkah fleksibilitas sing ditindakake wiwit tanggal 12 Juni 2020. Mula, nganti tanggal 1 September 2021, mung ing restoran:

  • watesan panggunaan saben dina kanggo voucer panganan tikel kaping pindho. Mula tetep ana ing 38 euro tinimbang 19 euro kanggo sektor liyane ...
maca  Instagram: Rahasia Optimisasi

Terusake maca artikel ing situs asli →