Print Friendly, PDF & Email

Akeh sing ngetutake lelampahan panemuan iki ing industri ing sesi pisanan MOOC iki sing diluncurake ing April pungkasan lan matur nuwun!

Ing sesi kapindho MOOC iki, sampeyan bakal seneng nemokake versi sing luwih ditambah kanthi tujuan kanggo nampilake industri, lan industri ing mangsa ngarep utamane ing macem-macem aspek lan Kesempatan karir bisa.

 

Apa sampeyan siswa sekolah menengah, mahasiswa, mahasiswa, wong diwasa sing digaji utawa latihan maneh, MOOC iki nduweni tujuan kanggo ngerteni luwih akeh babagan sektor sing disedhiyakake lan perdagangan kanthi ambisi nulungi sampeyan.orienter negara'informer thanks kanggo pesawat saka MOOCs, kang mesthi iki bagean, kang disebut ProjetSUP.

Konten sing disedhiyakake ing kursus iki diprodhuksi dening tim pengajar saka perguruan tinggi kanthi kemitraan karo Onisep. Dadi sampeyan bisa yakin manawa konten kasebut dipercaya, digawe dening para ahli ing lapangan.

 

MOOC iki a jejak panemune kang bakal mbantu kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti sektor industri luwih, kang isih kerep banget conveys stereotypes negatif disambung kanggo arduousness, proyek unattractive lan non-respect kanggo lingkungan. Iki apriori bisa uga cocog karo kasunyatan ing wektu tartamtu, nanging sampeyan bakal luwih ngerti kasunyatan saiki ing donya industri lan utamané nimbang kabeh prospek lan kemungkinan saka industri sesuk, lan iki kanthi familiarizing dhewe karo konsep industri mangsa utawa 4.0!

Kita bakal mangsuli kabeh pitakonan sampeyan: apa industri? Apa tegese industri masa depan? Piye kerjane nang kana? Apa sawetara profesi sing bisa ditemokake ing kana? Kepiye sampeyan ngakses profesi kasebut?

maca  Dhasar Google Sprei

Perdagangan industri yaiku macem-macem, ditujokake kanggo kabeh wong, wanita, priya, lulusan, non-lulusan, enom lan tuwa, kanthi siji sing padha, yaiku beton, lan liwat latihan, padha kurban gedhe kesempatan pembangunan. Pakaryan iki menehi kebanggaan kanggo kreatifitas sampeyan lan yen sampeyan pengin menehi makna kanggo karir profesional, sampeyan wis teka ing papan sing bener!

Terusake maca artikel ing situs asli →