Print Friendly, PDF & Email

comme-un-pro.fr usaha supaya situs web iki tetep anyar ing wektu. Nanging, yen sampeyan nemoni masalah utawa data sing wis kadaluwarsa, kita bakal luwih seneng yen sampeyan ngandhani. Mangga wenehi informasi ing situs web manawa sampeyan maca informasi sing salah. Kita bakal mriksa kanthi cepet. Kirimake email sampeyan menyang: tranquillus.france@comme-un-pro.fr.

Kita ora tanggung jawab kanggo kerugian sing diakibatake amarga ora akurat utawa kekurangan, uga kerugian sing nyebabake masalah sing disebabake utawa alamiah ing panyebaran informasi liwat Internet, kayata gangguan utawa gangguan. Nalika nggunakake formulir web, kita ngupayakake supaya minimal jumlah lapangan wajib. Kanggo kerugian apa wae sing dialami amarga panggunaan data, saran utawa ide sing diwenehake utawa atas jenenge comme-un-pro.fr liwat situs web iki, comme-un-pro.fr ora tanggung jawab.

Panganggone situs web lan kabeh komponen (kalebu forum) tundhuk syarat panggunaan. Panganggone situs web iki mung tegese lan nampa kahanan panggunaan kasebut.

Tanggepan lan panjaluk kanggo informasi pribadhi sing dikirim liwat email utawa nggunakake formulir web bakal dianggep padha karo surat. Iki tegese sampeyan bisa ngarep-arep wangsulan saka kita paling ora sak suwene wulan. Yen ana panjaluk rumit, kita bakal ngandhani sajrone sewulan yen mbutuhake maksimal 3 wulan.

Data pribadi apa wae sing sampeyan sedhiyakake minangka tanggepan utawa panjaluk kanggo informasi mung bakal digunakake sesuai karo pernyataan privasi.

comme-un-pro.fr nolak kabeh tanggung jawab kanggo konten situs web sing digawe utawa saka ngendi hyperlink utawa referensi liyane. Produk utawa layanan sing ditawakake pihak katelu tundhuk syarat lan katemtuan pihak katelu kasebut.

Kabeh hak properti intelektual ing konten situs web iki minangka properti comme-un-pro.fr.

Nyalin, distribusi lan panggunaan dokumen liyane dilarang tanpa ijin tertulis comme-un-pro.fr, kajaba yen nganti wates sing ditemtokake dening peraturan wajib (kayata hak kanggo nyebut), kajaba pratondo sing mbantah isine

Yen sampeyan duwe pitakon utawa masalah aksesibilitas situs, aja ragu-ragu hubungi kami.