Print Friendly, PDF & Email

 

 


Wedi marang wong liya 

Wedi saka pandelenge wong liya, wedi sing asring bali. Kita kabeh wis ngalami kahanan sing rumit! Apa sampeyan pengin njupuk langkah ing urip sampeyan? Utawa apa sampeyan nyebutake sampeyan ing ngarep umum? Utawa mung takon pitakon? Apa tumindak cilik utawa gedhe, wedi iki bisa bola-bali bola-bali lan ora bakal nilar sampeyan ...

Masalah sing apik banget lan dikenal ing saindenging donya. Sampeyan bisa duwe efek ngrugekake sing bisa nyebabake sampeyan ora maju, bisa kadhangkala mbebasake sampeyan: apa sing dadi rahasia kanggo perang kasebut? Apa gunane kanggo ngalahake lan terus dadi dhewe?

Thanks kanggo video 2 min iki, sampeyan bakal ngerti sebabe, ing pungkasan, bisa gampang kanggo ngatasi lan maju. Wedi asring gumantung saka pikiran kita, khayalan, supaya wedi marang wong liya katon disillusioned.

Pawulangan sing prasaja lan gampang kanggo dilebokake nalika sampeyan ngerti. Ngadopsi iki tindakan lan mbukak kunci wedi sampeyan. Nyedhiyani kesempatan kanggo tenang lan asli!

Ing video iki sampeyan bakal nemokake solusi lan tips sing bakal mbantu nyegah wedi karo wong liya lan nggawe urip luwih gampang saben dina ..., lan kabeh, mung ing 5 poin:

1) Assumptions Aja nyisihake wektu mikir ing panggonan kanca-kanca sampeyan.

2) Theswantuné : "Kanthi kepenginan nyenengake kabeh wong, sampeyan bakal seneng wong liya" sampeyan kudu milih!

maca  Carane njaluk maneh motivasi sawise periode angel?

3) Pusaran : yen donya gumun, sampeyan bakal bisa ...

4) relativisasi : sinau kanggo relativize kurang kaku.

5) Penerimaan : nampa watesan lan pindhah ing jalur dhewe.

Ayo dadi pengaji sing bakal mbantu sampeyan ing uripmu saben dina. Aku ora wedi maneh lan sampeyan?