Print Friendly, PDF & Email

Ing konteks kekurangan sumber daya alam lan kesadaran babagan pengaruh kegiatan manungsa ing lingkungan, komitmen kanggo pendekatan ekologis asring dianggep minangka rem ing kinerja ekonomi. Liwat MOOC iki, kita nampilake ekonomi bunder minangka pengungkit kanggo inovasi lan nggawe nilai ekonomi kanthi dampak positif sing kuat. Sampeyan bakal nemokake macem-macem konsep ekonomi bunder, diatur dadi rong pilar: pencegahan sampah lan, yen cocog, pemulihan. Sampeyan bakal weruh definisi institusional, nanging uga tantangan sing bisa ditindakake dening ekonomi bunder, uga prospek lan kesempatan sing ditawakake ing tingkat ekonomi lan wirausaha.

Kaloro generator sampah lan konsumen sumber daya, kabeh bentuk bisnis kena pengaruh transisi sing dibutuhake menyang ekonomi bunder. Liwat wawancara karo pendiri start-up emblematic saka perusahaan impact generasi anyar iki (Phenix, Clean Cup, Gobilab, Agence MU, Back Market, Murfy, Hesus, Etnisi) lan ahli (Phenix, ESCP, ADEME , Circul'R) sampeyan bakal nemokake proyek model bisnis sing inovatif lan entuk manfaat saka umpan balik kanggo miwiti petualangan sampeyan dhewe.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Ilmu dodolan