Print Friendly, PDF & Email

Wong sing rentan karo koordinat Covid-19: 2 kanggo entuk manfaat saka kegiyatan parsial

Karyawan rentan sing duwe risiko ngalami infeksi Covid-19 sing serius bisa uga dilebokake ing kegiatan parsial yen memenuhi 2 kriteria kumulatif.

Salah sawijining kahanan kasebut ana gandhengane karo kahanan kesehatan utawa umur. 12 kasus ditetepake maneh kanthi keputusan tanggal 10 November 2020.

Karyawan uga ora kudu nggunakake teleworking kanthi lengkap, utawa ora entuk manfaat saka langkah-langkah proteksi sing dikuatake ing ngisor iki:

ngisolasi workstation, utamane kanthi nyediakake kantor individu utawa, yen gagal, pengaturan, kanggo mbatesi risiko pajanan sabisa-bisa, khususe nyesuekake jadwal utawa nyiyapake pangayoman fisik; ngurmati, ing papan kerja lan ing papan sing sering dikunjungi wong kasebut sajrone kegiyatan profesional, tumindak alangan sing dikuatake: kebersihan tangan sing dikuatake, nyandhang sistematis topeng jinis operasi nalika jarak fisik ora bisa dihormati utawa ing lingkungan sing ditutup, kanthi topeng iki diowahi paling ora saben patang jam lan sadurunge periode iki yen udan utawa lembab; ora ana utawa ...

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Jaringan akses optik FTTH