Print Friendly, PDF & Email

Description

Apa sing dimaksud karo Buku Zoho?

Napa akeh perusahaan sing golek profil kanthi katrampilan kasebut? Kepiye cara nggunakake? Iki minangka teknologi sing bakal nggumunake sampeyan lan pengin nglatih dadi Administrator Sistem, Konsultan, Startup utawa Organisasi sing Wis Dibayar kanthi mbayar sing mbayar.

Zoho Books minangka aplikasi cloud sing kuat supaya sampeyan bisa ngatur kabeh kabutuhan manajemen finansial lan akuntansi lan integrasi karo kabeh aplikasi Zoho lan piranti lunak pihak katelu liyane liwat platform kaya Zapier utawa nggunakake API majeng

Nambah manajemen finansial lan akuntansi kanthi gampang ngetutake lan ngerti latihan.

Ing kursus iki sampeyan bakal sinau kabeh jawaban kanggo pitakon kasebut, lan sampeyan bakal kanthi yakin bakal ngerti manawa sampeyan minangka wong sing ngerti cara nggunakake aplikasi populer iki ing organisasi. Yen sampeyan wis makarya ing perusahaan sing duwe Zoho, sampeyan bakal sinau praktik paling apik kanggo ngoptimalake alat kasebut lan nggawe kerja luwih gampang, lan kenapa ora, entuk bathi.

Terusake maca artikel ing situs asli →

maca  Cara Entuk Pasar Saham Tanpa Ketrampilan