Зошто овој курс за почетници и лажни почетници на англиски јазик?

Азбуката и броевите од 0 до 9: овие основни вештини кои честопати се забораваат на првите минати часови по англиски јазик, всушност се користат секој ден, без разлика дали се на професионално ниво (давање референца за производ или споменување фактура, порака) или сосема едноставно на лично ниво за да го кажете вашето име, телефонски број, резервација за одење, да го изговорите името на улица ... овој курс е дефинитивно практичен и корисен!

Алатките што ги нудиме за да ви гарантираме напредок:

Работа користејќи 2 гласови; женски и машки

Видео, аудио и Powerpoint слајдови за јасни објаснувања

Коментари на француски за да се избегне каква било двосмисленост

Диференцирани разиграни вежби кои започнуваат од наједноставните до најкомплицираните

Рециклирање на концепти пристапено од различни агли и во различни секојдневни ситуации

Работен лист каде што можете да го измерите вашиот напредок

Дополнителни вежби ако сакате да се подобрите

Прогресија од теорија до употреба на јазикот во реална ситуација за време на размена

Целта е конечно и пред се можност да учествувате во дијалог како да сте таму!

Овие 45 минути лекции ќе ви дадат сигурност дека ќе можете да остварите контакт со ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →