Опис

Зошто овој курс за почетници и лажни почетници на англиски јазик?

Азбуката и броевите од 0 до 9: овие основни вештини кои честопати се забораваат на првите минати часови по англиски јазик, всушност се користат секој ден, без разлика дали се на професионално ниво (давање референца за производ или споменување фактура, порака) или сосема едноставно на лично ниво за да го кажете вашето име, телефонски број, резервација за одење, да го изговорите името на улица ... овој курс е дефинитивно практичен и корисен!

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Заработете пари преку Интернет од 0 €: Печатете ја испораката