Опис

Здраво!

Добредојдовте на оваа програма и еве што треба да запомните 🙂

Јас ќе ти кажам за 40 акциони планови веднаш да се стави во место 9 големи области кои го сочинуваат деловен успех !

Освен тоа, можеш погледнете ги белешките што учесниците им ги даваат на моите програми, веројатно ќе биде поконкретно 🙂

Интересот за вас е тоа што ќе ви овозможи заштедете многу време во вашиот стартап, а особенозабрзајте ја продажбата краток термин.

Мојата цел е многу едноставно.

Намалете што е можно повеќе на денот или вашиот бизнис ќе стане профитабилен!

Тоа е мешавина од мотивација ет де стратегии.

Тука сте затоа што веќе сте мотивирани. Дозволете ми да ви кажам за стратегијата, тоа е мојата област на стручност 🙂

повторно, погледнете ги прегледите остана на мојот тренинг, а згора на тоа ви благодарам искрено и топло 🙂

Ова е 10 години напорна работа што го составив за да ве натерам да земете а огромна кратенка.