Основите на Windows 10 

Ако сте нови за канцелариска автоматизација, ако сте запознаени со компјутери и немате компјутерски вештини, овој курс е за вас.

Ако доаѓате од оперативен систем како Linux, MacOs или друг и сакате да започнете со Windows 10, вие сте на вистинскиот тренинг.

Во оваа обука ќе научиме да:

Навигирајте со леснотија во околината на Windows 10

Прилагодете го вашиот работен простор за да одговара на вашите потреби

Организирајте и управувајте со папки и датотеки

Користете ја алатката за пребарување

Искористете ги комуналните услуги за Windows 10

Одржувајте и обезбедете ја работната станица Windows 10

Целта на формацијата

Совладајте го интерфејсот на Windows 10,

Совладете ги важните карактеристики на најновиот оперативен систем Windows 10,

Беспрекорно префрлете се од стар систем на Windows на новиот оперативен систем Windows 10,

Ефикасно управувајте со работната средина на Windows 10,

 

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Апликацијата против отпад Pénix која ги комбинира куповната моќ и екологијата!