Ви ја предлагам оваа обука за да ви ги дадам сите мои совети кои ќе ја зголемат продуктивноста на Excel... и тоа не е важно вашето ниво!

Ех да! Овој мастер-клас е дизајниран и за почетник кој штотуку пристигнал со вишок и за малку поискусен човек кој сака да го усоврши своето владеење на Excel.

На програмата ќе видиме многу работи:

  • 20 основни кратенки за зголемување на вашата продуктивност
  • 16-те функции што треба да ги совладате за да ги автоматизирате вашите секојдневни задачи
  • + изненадување на крајот од видеото! (останете добро до крај за да не го пропуштите?)

Како што ќе сфатите, овој курс не е само вовед во Excel. Тоа е комплетен тренинг за да почнете да се чувствувате удобно на Excel и да ја зголемите вашата дневна продуктивност.

Благодарение на оваа мастеркласа, веќе ќе можете да заштедите неколку часа работа секоја недела!

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Маркетинг по е-пошта за почетници