Во овој курс ќе научите да:

  • Совладајте ги напредните функции на PowerPoint
  • Креирајте естетски и атрактивни документи користејќи софтверот Microsoft PowerPoint
  • Совладете ја употребата на маски
  • Знајте како да ги подобрите вашите презентации со дијаграми, слики и видеа
  • Разберете како да интегрирате табели или графикони од Excel во вашите презентации
  • Бидете во можност да ги активирате вашите слајдови благодарение на анимациите
  • Разберете како да ги направите вашите презентации интерактивни
  • Знаејќи како да конвертирате презентации во PDF документи или видеа

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Io систем / создадете профитабилен бизнис / инсталирајте пиксел FB