Категорија: Професионален развој

Врвни бесплатни курсеви по математика од елитните универзитети

Курс по француски Aléatoire: вовед во веројатноста – Дел 1...

Прочитај повеќе

Управување со несигурност: Се упатуваме кон неочекуваното

Припитомување на неизвесноста: MOOC „Управување со неизвесноста“, компас за непредвидливите...

Прочитај повеќе

Зголемете ја вашата кариера со машинско учење на Coursera

Обука што ја трансформира вашата кариера Сте слушнале за машинско учење и сте...

Прочитај повеќе
Вчитување