Сакате да станете експерт за креирање професионални документи?
Збор се користи во сите компании во светот. Да го совладате тоа е да бидете неопходни во животот на едно општество.

Сите знаеме овој многу популарен софтвер, но кој денес може да ги искористи сите карактеристики? Многумина го користат, но малкумина од нас го совладаат ... Дали ги знаете сите квалитети и услуги што ги нуди овој софтвер?
Авторот ви нуди преку оваа обука на Word да ја сподели својата експертиза со вас.
Тој ги насочувал најкорисни и релевантни совети. Направете ефективни Word датотеки сега, кои ќе ви помогнат да ја оптимизирате вашата работа со леснотија. Професионални, естетски и организирани документи, и конечно се издвојуваме со заштеда на време за вашиот тим и себе.

Во оваа обука за Word: 25 видео упатства во краток и синтетички формат (од 1 до 15 минути) што ќе ве направат оперативни и компетентни! Без разлика дали сакате да научите нови функции кои претходно ви беа непознати или да го продлабочите своето знаење со лесни и корисни ресурси, вие сте на вистинското место.
Креирање, спојување, вметнување ... карактеристиките на Word нема да имаат тајна за вас!

Еве некои од различните видови на упатства за да се откријат во оваа обука за Word:

Оние кои ќе ви овозможат да креирате професионални медиуми:

  • Направете спој со пошта со база на податоци за Word, Excel или Access
  • Развијте форма за цел или клиенти
  • Направете организациона шема за вашата организација

Оние кои ќе ви овозможат да откриете и да научите нови функции:

  • Напишете броеви во целост или во римски броеви
  • Знаат и учат типографски правила
  • Научете како да користите софтверски брзи спотови
READ  Како да ги чистите социјалните мрежи во минути со Mypermissions?

Оние кои ќе ви овозможат да ги научите сите трикови за усовршување на форматирањето и вашата датотека Word:

  • Вметнете визуелна содржина во вашиот документ (слики и / или во автоматска форма ...)
  • Додајте обележувачи и референции во вашата датотека.
  • Откријте совети за распоред што ќе ги сублимат вашите документи

 Златен рудник на информации и се што ви треба за да станете експерт.
Тоа е до тебе!