Печатете пријателски, PDF и е-пошта

На овој курс, чекор по чекор ќе научите како да изградите инка за продажба.

Овој курс е во видео формат, каде што објаснив кликнете по кликнување како да го поставите вашиот тунел и како да го конфигурирате systemeio.

Learnе научите како да:

  • регистрирајте се на системската платформа и искористете 30 дена бесплатно
  • Конфигурирајте ја системската платформа
  • Создадете страници за снимање
  • Создадете страници за продажба
  • Создадете налози за набавка
  • Направете страници за благодарност
  • Создадете страници за продажба и опаѓање
  • Создадете кампањи по е-пошта
  • Домаќин на вашата обука за systemio

итн ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Изложеност на ризици