Ce бесплатно видео упатство детално објаснува зошто понекогаш е потребно замрзнете ќелија за време на пресметката и како да се направи тоа во Microsoft Excel.

Исто така, ќе откриете а трик за копирање формулаЗа именувајте ќелија за да ја замрзнете (и со тоа избегнувајте долари) и а опција за зголемување често корисни.

Cette бесплатно видео е дел од комплетниот курс „Excel: Совладување на основите - Вежби и одговори“.
Едноставен, јасен јазик е достапен за секого.
Останувам достапен во салон за заемна помош за да одговорите на какви било прашања во врска со овој курс.

 

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Обука за MS PowerPoint 2016: Стекнете ги основите