Ce бесплатно упатство за ексел ќе ти покаже како да се создаде нова единица (€ евра, на пример) преку сопствени формати на Microsoft Excel.
Едноставен, јасен јазик е достапен за секого.

Сите се дадени датотеки за работа !
Останувам достапен во салон за заемна помош за да одговорите на какви било прашања во врска со овој курс.

 

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Океанот во срцето на човештвото