Во ова бесплатна обука, дознајте како да ги разберете и анализирате вашите статистика со Shopify : Презентација на табла, Разберете го статистикаПодобрете ја вашата стапка на конверзија, Разберете како еволуцијата на се сајтот.

Останувам достапен во салон за заемна помош за да одговорите на какви било прашања во врска со овој курс ...

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Наш воведен водич за јапонскиот јазик