Опис

Ако сакате да дознаете повеќе за блокчејн и биткоин, без да паднете во премногу сложена теорија (бидејќи блокчејн може да биде сложен за разбирање), тогаш сте на вистинскиот курс.

-> - Разберете го Bitcoin на едноставен начин

Со овој курс се обидов на едноставен начин да објаснам како функционираат блокчејнот и биткоинот.

Ако некој сака да инвестира во криптовалути, од суштинско значење е да се разбере барем како функционира оваа технологија.

-> Научете да ги имате првите биткоини

Ова е обука за почетници и луѓе кои сакаат да го откријат блокчејн и биткоин на едноставен начин, предложен од блогот? зонски биткоин.

Затоа тоа е обука која ќе ви овозможи да ги следите другите, за понапредни нивоа.

Откако ќе завршите со курсот, ве поканувам да ги гледате и да ги пратите другите обуки што ќе ја надополнат оваа.

Ви благодариме и се гледаме наскоро!

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  25 февруари 2021 година Како да се организира социјален дијалог за обука? Во однос на стручната обука, работодавачите се законски обврзани да почитуваат неколку обврски.