Опис

За кого? Зошто? Како да започнете бизнис во партнерски маркетинг?

Ќе ви објаснам што ме привлече кон Affiliate Marketing кога почнав да се занимавам и ќе се обидам брзо да ги објаснам работите и недостатоците на овој Бизнис модел.

Togetherе видиме заедно:

– Што е партнерски маркетинг?

– За кого е ова?

- Како работи?

- Кои ресурси ми требаат за да започнам?

- Како да започнете лесно?

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Водете постојано подобрување во индустријата во иднината