Печатете пријателски, PDF и е-пошта

Во ова бесплатна обука, ние ќе ја создадеме првата верзија на вашата полуавтоматски систем за истражување.
Благодарение на овој курс преку Интернет, ќе откриете:

Како да ги идентификувате и насочите вашите идеални клиенти на Интернет Креирајте сопствени датотеки за истражување со неколку кликања на Google или Linkedin. Мојот најдобар Шаблони за ладно испраќање за да ги најдете вашите први клиенти пред крајот на неделава  Лесен начин да ги удвоите резултатите со повеќеканални

Со ова, ќе ги откриете наједноставните и најефикасните стратегии што ги воспоставивме за нашите клиенти Б2Б.
Сите се дадени датотеки за работа !
Останувам достапен во салон за взаемна помош за да одговорите на какви било прашања во врска со овој курс.

Содржина на оваа техничка продажба, LinkedIn, Обука за е-пошта (времетраење: 2х56 милиони)

Вовед

1 - Добредојдовте 00:08:04 2 - Кои сме ние? 00:05:46

Создадете систем за проспекција ...

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Како да не заборавиме јазик?