Во ова бесплатно упатство, ќе откриете како автоматски да се генерираат онолку стожерни табели што сакате, врз основа на поле испуштено во областа за филтрирање на извештајот.

Исто така, во работната книга ќе најдете некои корисни кратенки на тастатурата за преместување од еден лист во друг.

 

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Соработка и солидарност: сајбер-безбедноста се гради на ниво на Европската унија