Ce туториал Ексел бесплатно, ќе ти покажам како да се користат сегменти за филтрирање на податоци во Стожерна табела (TDC).

Ce видео упатство, е дел од „Заврши курс за динамички стожерни табели” кој ви стои на располагање доколку сакате да го совладате овој суштински поим на Excel.

Останувам достапен во салон за заемна помош за да одговорите на какви било прашања што можете да ги имате на оваа тема.
Добар туторијал!

 

Ossоселин Балде објави 32 упатство и доби просечна оценка од 4,7 / 5 од продадените 5 упатства. Ossоселин Балде е А. овластен тренер tuto.com. Погледнете ги другите Trainingоселин Балде тренинг