Во ова бесплатен видео туторијал, Ве поканувам да ја откриете алатката за креирање содржина Canva.

Canva е онлајн алатка која ви овозможува да лесно создаваат визуелни работи за социјалните мрежи.
Cette бесплатна онлајн обука, ве поканува да ја откриете алатката како и многуте понудени опции.

Un туториал бесплатно да дознаете како работи Canva

Овој пакет на видео упатства ќе ви овозможи да откриете:

Креативните алатки на Canva; Тимски алатки, Опции и филтри за уредување, Опции за споделување. Мал MCQ за потврдување на вашето ново знаење.

Секако, ви стојам на располагање во делот ЧПП и взаемна помош.
Добро откритие и добро туториал.

 

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Делумна активност: одложување на единствената стапка на додаток што се применува на ранливите лица