Во многу едноставна и јасна, ти ќе научиш:

  • што е тоа проектот
  • Што е управување со проекти и кои се разликуваат области на знаење кои вклучуваат управување со проекти
  • Ќе разберете еден од најголемите проблеми на неуспех на планирањето на проектот
  • Willе ги знаете главните карактеристики на управувањето со традиционален проект наспроти агилно управување
  • Што е агилен манифест и како да се развие А. пргав начин на размислување
  • Е зборуваме за главната рамка на агилното управување со проекти. Скрум
  • Зошто да се усвои рамката Скрам и кои се тие главните предности
  • Што се главните улоги во тимот на Скрам и кои се нивните одговорности
  • Е ги видиме улогите на Магистер спорна топчетоНа Производ за сопственикот et од тимот на…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  [Sendinblue] Обука за е-пошта (курс 2)