Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Да го тренирате вашиот мозок да научи како да бидете креативни е една работа.

Но, кога станува збор за тоа да им го всадиме на другите, понекогаш ни недостасува метод...

Во овој курс ќе научите:

  1. да подготви работилница за креативност,

  2. да го анимираме со ритам,

  3. и управувајте со неговите последици.

Но, тоа не е се!

Овој курс е малку посебен бидејќи ќе следите работилница во живо!

За таа прилика, ќе имате задоволство да го откриете Буци, магионичар и специјалист за креативност и ќе ги имате сите стручни совети од Лиза, менаџер на иновативен проект.

Во текот на курсот, ќе ви дадам многу алтернативи за анимација за да имате неколку жици до вашиот лак!

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→