Calendly: едноставен распоред кој веќе го користат повеќе од 10 корисници ширум светот.

Calendly е автоматски распоредувач. Така, не треба да пишувате многу е-пошта или да барате соодветни датуми.

Тој е особено погоден за организации кои често организираат состаноци и има многу посветени карактеристики:

Брзо закажете вредни состаноци и стекнете конкурентна предност при закажување.

Елиминирајте ги бариерите за планирање во секоја фаза од циклусот на продажба и развијте го вашиот бизнис.

Развијте го вашиот бизнис со создавање потсетници и работни текови, интегрирајќи ги со алатките за продажба и елиминирајќи ја логистиката за да се фокусирате на продажбата.

Откако ќе го завршите курсот и ќе ги положите сите испити, ќе добиете онлајн сертификат кој можете да го додадете во вашата биографија или профилот на LinkedIn.

Боне шанса!

Продолжете да тренирате бесплатно на Udemy→→→