Законот отсекогаш те фасцинирал. Ова е патот што сакате да го изберете.

Но, дали сте сигурни дека сте во право? Како да знаете дали студиите за вашите соништа ќе се претворат во кошмар? Потопете се веднаш во срцето на овој фасцинантен универзум за некои, херметички за други.

Дојдете и откријте ја тајната на курсевите, студентскиот живот и правните професии со Универзитетот Пантеон-Асас. И не останувајте неодговорени на ова суштинско прашање: „Дали правото навистина е за мене? "

Формат

Овој MOOC ви се нуди во целосна слобода на организација. Содржината е поделена на 5 дела. Можете да ги следите по кој било редослед и време што најмногу ви одговара осум месеци!