[ВРАETАЕ]

9 Септември 2021

30 Септември 2021

Дали имате проект за професионална обука? Како да се подготвите за вашето враќање на училиште сега?

Дали сакате да ги подобрите своите вештини, да ги промените работните места или едноставно да стекнете нови вештини? Зголемете ја вашата професионална мобилност со размислување за проект за обука прилагоден на вашите потреби, кај нас!  

Со цел да ви ја обезбедиме најдобрата можна поддршка, ние нудиме два вида состаноци на почетокот на учебната година!  

Четврток, 9,16, 30 и 11 септември во 18 часот и XNUMX часот: состанок „Зголемете го вашиот проект за обука со Cnam“ за да дознаете за нашата понуда за обука (особено блокови за вештини) и за средствата што можат да се мобилизираат. 
  Петок 10 и 17 септември и 1 октомври од 14:30 до 17:30 часот: состанок „Јас го финализирам моето досие за регистрација“: временски слот посветен на финализирање на досиејата за регистрација во присуство на советниците.

Да забележи :
Овие состаноци ќе бидат организирани со почитување на гестовите на бариерите. Регистрациите ќе бидат отворени наскоро. Остани поврзан!

Консултирајте ја нашата понуда за обука сега!  <!– крај #опис

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Жените и руралните области во Европа