Опис

  • Le Социјална продажба да бидеш ефективен продавач на LinkedIn!
  • LinkedIn, социјалната мрежа кој ... се концентрира најголем број на професионалци Б2Б со можност за конвертирање во Б2Ц!
  • На LinkedIn, просечната корпа е до 3X поголем отколку на другите социјални мрежи!

Ова е напредувачката социјална мрежа… Кога класични социјални мрежи се заситен поглед во опаѓање!

Јас ве учам како да станете експерт за продажни техники на LinkedIn за да ја експлодирате вашата активност / деловна активност!

Зошто да инвестирате на LinkedIn за продажба во 2020 година?

LinkedIn е мрежа што наскоро ќе собере 1 милијарда професионалци, од кои 56% ја користат дневно.

Значи, ако успеете да го извадите вашиот пин од игра брзо ќе генерирате водичи за да ја зголемите вашата продажба десеткратно:

  • Развијте го вашиот бизнис: 30 милиони компании и 94% од B2B професионалци се веќе на LinkedIn! Јас ве учам како да станете деловен стратег со социјална продажба и да ја извадите продажбата на B2B или B2C од теренот. Ги споделувам со вас моите совети кои ми дозволуваат денес да заработам 40% од мојот приход со LinkedIn, +190% од сообраќајот на мојот сајт до…

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Бесплатен Excel: Разбирање како да компонирате IF функција