Обуката за студија за работа не е одговорност само на студентите. Напротив. За успешно професионално преквалификување, возрасните исто така можат да го искористат овој систем на обука што нуди многу придобивки. Ние ви кажуваме повеќе тука.

1. Обучете се, во кое било време од вашиот живот 

Без разлика вашиот возраст, вашиот ниво на студии или вашиот професионална состојба, имате можност за вас наизменично тренирајте. Различните уреди (договор за професионализацијаionдоговор за чиракnткаење или друго Про-A) сте дозволи навистина да менува работни места, додека продолжува да заработува вашиот живот, како вработен. " Доаѓам од болничко опкружување, но сакав да се преориентирам по раѓањето на моето дете, објасни Солза Ева Н.дика, 33, извршен асистент во подрачјата Франција (поранешна Автогрил)Имав работено како вработен во угостителството за „Ареас Франција“ и мојот поранешен директор се согласи да ја финансира мојата обука како извршен асистент според договор за професионализација со IFOCOP. Тогаш имав 31 година. Lние ќе преземеме чекор да земеме курс за обука и да бараме компанија, ова го покажува нашето