Опис

Дали сте уморни од тодолисти?

Дали се чувствувате како да одите насекаде и имате проблем со фокусирање?

Дали имате значително ментално оптеретување и сакате да бидете помирни?

Повеќето обуки за ефикасност и продуктивност се однесуваат на техники или алатки.

Сепак, важно е да имате едноставен систем заснован на едноставни принципи, кој може да работи на која било алатка.

Фокусирајќи се на едноставните и докажани принципи, можете да бидете сигурни дека ќе заштедите минимум од 1 до 2 часа на ден, додека многу поефикасно напредувате кон целите важни за вас.

Продолжете да ја читате статијата на оригиналната страница

READ  Основи на програмирање