Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Сакате да започнете свој иновативен проект, но не знаете од каде да започнете. Имате идеја, но не знаете како да ја остварите. Дали се сомневате во вашата способност за иновации?

Во овој курс, ве поканувам заедно да ги откриете вашите креативни таленти. Не треба да имате „брилијантна“ идеја: важно е да ја ослободите вашата креативност, да развиете културно разбирање за иновациите и способноста да ги препознаете можностите. Вашата личност е поважна од проектот!

Сакам да ви помогнам да ја постигнете оваа трансформација со инспирирани совети, совети и техники. На крајот од обуката, ќе можете да ги идентификувате можностите и да го анализирате вашиот креативен потенцијал.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→