Детали за курсот

Со Јусеф Џлиди, направи преглед на поимот различност во рамките на компанијата. Без разлика дали сте менаџер или одговорен за човечки ресурси, ќе им пристапите на потеклото и специфичностите на различноста, и културни и генерациски. Потоа, постепено, ќе видите како да го поставите и како да развиете синергии кои долгорочно ќе имаат позитивно влијание врз вашата компанија, нејзиниот персонал и нејзината активност.

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Која непродадена апликација да се избере?