Целта на овој курс е да го претстави дигиталниот сектор низ различни области и можни професионални можности.

Тој има за цел подобро разбирање на презентираните дисциплини и занаети со амбиција да им помогне на средношколците да го пронајдат својот пат низ збир на MOOC, од кои е дел и овој курс, кој се нарекува ProjetSUP.

Содржините презентирани во овој курс се произведени од наставни тимови од високото образование во партнерство со Онисеп. Така можете да бидете сигурни дека содржината е доверлива, создадена од експерти во областа.

Дали сте заинтересирани за нови технологии? Дали имате графичка чувствителност? Дали ви е непријатно со математиката? Без оглед на вашиот профил, нужно постои дигитална професија што е направена за вас! Дојдете и откријте ги брзо преку овој MOOC.