Опис

Без разлика дали сте почетник или понапреден во тргувањето, овде ви ја давам тајната на облакот Ичимоку за да се изврши на берзата.

Моето име е Филип, јас сум професионален трговец, страстен за Берзата повеќе од 15 години, специјалист за тргување опсег и системот Ichimoku Kinko Hyo. Јас би бил таму да ве водам од А до Ш во оваа возбудлива активност.

Ајде да видиме за што се работи во моментов.

На овој курс, ќе научите:

-Основите на тргувањето: од целосното откривање на практиката до објаснувањето на јапонските свеќници, празнините, теоријата на Дау итн...

- Отворете демо сметка и Конфигурирајте ја својата платформа

- едноставно и функционално објаснување на управувањето со парите

– Конечно метод на тргување опсег каде ви ја давам тајната на облакот Ичимоку

Изберете да ја започнете оваа возбудлива авантура со едноставен, профитабилен и безбеден метод.