Совладете ги основите на Excel 2016! Вашиот тренер Жан-Лук Делон ви покажува како да управувате со вашите списоци со податоци и да манипулирате со табеларната табела на дофат на раката. Оваа обука е наменета за почетник кој сака да направи пресметки користејќи функции или да ги претстави своите податоци во форма на табела или график. Разберете ги концептите на ќелија, лист и работна книга и научете како да креирате табела во Excel. Разгледајте ги пресметковните функции како што се збир и…

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →