Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Дали ги одложувате работите и се чувствувате под стрес? Дали заборавате важни работи поради стрес и анксиозност? Тогаш овој курс може да ви помогне!

Можеби имате тешка работа и сакате да го поедноставите вашиот секојдневен живот и да ги завршите работите побрзо. Или можеби сте студент и треба да ги комбинирате работата и студирањето што е можно поефикасно?

Ако правилно управувате со вашето време, можете да постигнете двојно повеќе во еден ден. Тоа не е вештина што ја учите при раѓање, но не грижете се, постојат едноставни техники за управување со времето што можете да ги научите.

Целта не е да ве направат работохолик, туку да ја зголемите вашата продуктивност. Подготвивме курс кој ќе ве научи како да управувате со вашето време за да не се удавите во лавина работа.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Фабриката за меѓународна помош