Испраќање по е-пошта е убедливо најефективниот метод за маркетинг преку Интернет, доколку сакате да го развивате вашиот бизнис.

Le е-пошта маркетинг ќе ви даде најдобар поврат на инвестицијата меѓу сите техники на интернет маркетинг. Сепак, единствениот начин да се постигне успех со е-пошта маркетинг е да се градат ефективни кампањи.

Овој воведен курс ќе ги опфати основите нае-мејл маркетинг.

Зошто да одите на овој курс?

Овој курс е потполно бесплатен и ви помага да ги разберете основите на маркетингот преку е-пошта. Маркетингот преку е-пошта е незаменлив дел од онлајн бизнисот и ако сакате да бидете успешни, потребно ви е знаење за да го постигнете…

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  Повеќедимензионална анализа на податоци