Самите сакате да ја забрзате вашата веб-страница за WordPress за да ја подобрите брзината на вчитување страница и корисничкото искуство на вашата страница. И, исто така, дадете поттик за вашата оптимизација?

Нема проблем, на оваа мини обука, ќе споделам со вас многу совети за оптимизирање на WordPress и подобрување на целокупната изведба. Исто така, ќе се обидам да ви објаснам што ја забавува вашата страница со Вордпрес и неколку стратегии ...

 

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →

READ  CSE: информации и консултации