Детали за курсот

Со секој изминат ден, имаме чувство дека живееме во свет кој оди се побрзо и побрзо, и каде што времето посветено на разбирање на настаните што ги означуваат нашите животи се намалува. Сепак, анализата за проценка на причините за нашите успеси и неуспеси е од суштинско значење. Во овој курс, Хјуг Хиплер, професионален и личен тренер, ве придружува кон самоспознавање. Тоа ќе ви отвори врата за еден од суштинските аспекти на вашето секојдневие, особено професионално, без разлика дали сте вработен...

Обуката понудена на Linkedin Learning е со одличен квалитет. Некои од нив се нудат бесплатно откако ќе бидат платени. Значи, ако некоја тема ве интересира, не двоумете се, нема да бидете разочарани. Ако ви треба повеќе, можете да пробате 30-дневна претплата бесплатно. Веднаш по регистрацијата, откажете го обновувањето. Можете да бидете сигурни дека нема да ви наплаќаат по пробниот период. Со еден месец имате можност да се ажурирате на многу теми.

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →