Целосно бесплатна премиум обука на OpenClassrooms

Уредувачот на текст е веројатно најчестата канцелариска програма.

Овој курс е наменет за почетници и искусни уредници на документи кои сакаат да ги научат основите на работа со текст и да станат корисници со TOSA Word сертификација.

Со оваа обука, исто така, ќе креирате професионални документи користејќи техники за форматирање и распоред и, на крајот, ќе ја зголемите вашата продуктивност со едноставни и ефективни техники.

Без разлика дали ги користите познатите Microsoft Word, Google Docs или OpenOffice Writer, зачувувањето и презентирањето документи никогаш не ви било полесно.

Продолжете со читање на статијата на оригиналниот сајт→

READ  Здружување на нашите практики за настава и обука (ТИМ)