Опис

Како тргувате на финансиските пазари? Дали додавате индикатори на индикатори и завршувате повеќе збунети од порано?

Што ако ти кажам дека можеш да ги анализираш пазарите единствен индикатор?

Што ако ви кажам дека можете да претворите еден од најкомплексните индикатори моќно и лесно оружје за заработка на финансиските пазари?

Добре дојдовте во ЗАПОЧНУВАЊЕ СО ИНДИКАТОРОТ ICHIMOKU KINKO-HYO

Мојата крајна цел за овој воведен курс не е да ве научам кој било друг индикатор што може да го имате на вашата табела. Мојата цел е да ви обезбедам логичка стратегија што можете да го примените за тргување со пазарите со доверба.