Во овој курс ќе зборуваме за новата можност што е Аи маркетингот. Аи маркетинг нуди рекламирање на своите клиенти (агрегатори) преку маркетботот за провизија во форма на враќање на готовина.

Агрегатори се големите партнерски компании како Мајкрософт, Самсунг, еБај, Алиекспрес за да наведеме неколку. Овие агрегатори се во различни теми како што се: ИТ, патувања, туризам, онлајн продавници, облека, спорт, музика, здравје, убавина, итн ...

Продолжете со читање на статијата на оригиналната страница →